Spontanitet

Om du tittar in på sidan om ”bra reklam” så ser du ett inslag som handlar om Heineken och där står:
”Budskapet är att en magisk resa inte kommer av planering, utan av spontanitet”.

Här om natten drabbades jag av en dos spontanitet – som yttrade sig på så sätt att (under inflytande av ett glas utsökt vin) kände jag plötsligt en stark spontan lust att göra mig en resa till London.
Klockan 00.17 loggade jag in hos flygbolaget Norwegian för att kolla hur priserna såg ut under hösten. Av arbetsmässiga skäl och förestående byte av bostad i slutet av augusti – kunde jag snabbt konstatera ett tidigast i mitten av september var det läge för en resa.
Inga problem hos Norwegian så långt, det fanns gott om platser och flera avgångar att välja mellan. Dessutom till mycket förmånliga priser…

OK – jag bokade genast en 4-dagars med utresa den 15 september, bokade också vilka säten jag vill sitta på under flygresorna. Bara handbagage så inget extra tillägg för resväska – pris 890 kr tur och retur. Efter bara några minuter hade jag resehandlingar i min dator.
Prisvärt är ett ord jag föredrar framför – billigt…

OK – klockan 00.45 kollade jag med mitt favorithotell i Bayswater – Blakemore Hotel Hyde Park – om det fanns rum 15-18 september.
Jodå – så jag bokade bums rum och fick snabbt bekräftelse på bokningen att skriva ut och visa vid incheckningen.

Klockan 01.12 – eller möjligtvis 01.13 – kunde jag fylla på med lite mer vin och behagligt luta mig tillbaka i favoritfåtöljen och under en lång stund njuta vid tanken på att nu i september kunna sitta på uteplatsen på puben The Swan på Bayswater Road och snegla på unga damer i korta kjolar som går förbi…
Nä – vad säger jag – jag menar förstås de röda dubbeldäckarna och de många andra bussar som passerar på gatan mellan puben och Hyde Park.
Jo, livet kan vara rätt behagligt för spontana nattugglor…

the.swan

Annonser
Det här inlägget postades i Buss- och kollektivtrafik, Bussföretag och busschaufförer, bussresearrangörer, Bussresor- och busstrafik, Busstidning, Bussturism och bussresenärer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s