Blandade känslor

Men den lite belåten suck av välbehag kunde jag konstatera att mina tre morgontidningar i morse fanns på plats i brevlådan. De har varit frånvarande (begärt uppehåll) sedan före Midsommar för att jag skulle ha möjligheten att ”spontanresa” utan att brevlådan snabbt skulle bli full av tidningar…

Detta att tidningarna återkommit har genom alla år blivit till en känsla hos mig att ”nu är sommaren över” och att en ny arbetsperiod ligger nära framför. Nja, sommaren är väl inte riktigt över – men som jag tänker ”den riktiga sommaren” och att det som ligger framför mig ett tag är något ”annat” innan hösten anländer. Men ett slags vemod känner jag alltid.

Men som jag har njutit denna morgon – lång frukost tillsammans med Svd, DN och Dagens Industri och DI Weekend. Mums…

Fast tidningarna är ganska tunna – då menar jag mera att de har färre sidor än vanligt – men visst märks där också en viss ”sommartorka” i form av färre ”riktiga nyheter”.
Utan någon som helst annan jämförelse – det märks även när vi ska försöka fylla vår hemsida – det händer inte så mycket att skriva om.
I alla fall om man som vi – (bara) huvudsakligen vill skriva om svenska ”händelser” och mest jäspar förstrött över pressmeddelanden om ”nya elbussar i Bratislava”.

Håhåjaja – så var det fredag igen med efterföljande ”helg”,
Nåja, jag ska nog överleva det även denna gång…  🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Buss- och kollektivtrafik, Bussföretag och busschaufförer, bussresearrangörer, Bussresor- och busstrafik, Busstidning, Bussturism, Bussturism och bussresenärer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s