Smått i obalans

Känner mig en aning vilsen…
Det beror nog mest på att jag nyligen sålt min del av företaget med vidhängande – Busstidning. Därmed tycker jag mig ha hamnat i något slags ”ingenting”. Jag som under så många år har haft lusten att ”gissla buss- kollektivtrafiken” med mina personliga funderingar. För att inte säga alla mina ironiska funderingar kring – bussturismen.
Men – puff – där försvann det mesta av den lustan.

Kan det möjligen vara så att jag känner samma ”känsla” som stinsen?
Jodå, jag vet att du kan den historien.
Inte helt märkligt i så fall. I alla fall inte mer märkigt än att jag de senaste veckorna kännt en gryende lust att boka mig en bussresa nu under den kommande våren. Det har rent av varit så ”illa” att jag sneglat på en bussresa nu i februari till marknaden i Jokkmokk.
Men nja – vid närmare eftertanke när jag läser reseprogrammet – anar jag att den vänder sig till en annan slags människor än vad jag är…

Men en resa till Norge för att få uppleva 17 maj triggar mina norska gener. Och jag tar tacksamt emot tips på en bussresa dit som utgår i hygglig närhet till Mälardalen.
17maj

Annonser
Det här inlägget postades i Buss- och kollektivtrafik, Bussföretag och busschaufförer, bussresearrangörer, Bussresor- och busstrafik, Busstidning, Bussturism, Bussturism och bussresenärer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s