En mästare…

Stööön – så avundsjuk jag är. Har nämligen läst Leif GW Perssons krönika i Aftonbladet och mina känslor hoppar mellan just avundsjuka till en mästare på att skriva krönikor och att viska ”klåpare” om mig själv som mest sitter här och taffligt gnäller på buss- och kollektivtrafiken. För att inte säga – bussturismen.
Läs gärna vad LGWP skriver och jag vill framför allt peka på de två sista styckena där det absolut sista är det som mest får mig att stöna av avund. Giftigare avrättning av polisen och åklagarmyndigheten i Sörmland har jag svårt att föreställa mig…
Man har en del kvar att lära…

Och det är just vad jag ägnade gårdagskvällen åt – att försöka ta till mig lite kunskap genom att läsa boken med titeln  – Ojämlikhetens anatomi.
”Ojämlikheten har följt människan sedan tidernas begynnelse. Ojämlikheten är en följd av det sociala samspelets egen logik.”
Om just det ville jag veta lite mer.

En bok som tar lång tid att läsa – för att få bästa utbyte av texten måste man ofta stanna upp och fundera kring det man just läst. Och det kan ju ta sin lilla tid.
Kan inte minnas att sådant hände när jag en gång i tiden var tv-innehavare…
ojämlik

Annonser
Det här inlägget postades i Buss- och kollektivtrafik, Bussföretag och busschaufförer, bussresearrangörer, Bussresor- och busstrafik, Busstidning, Bussturism, Bussturism och bussresenärer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s