Ett scoop…

Välkommen tillbaka till denna livgivande plats. Men eftersom det inte händer det minsta spännande i buss- och kollektivtrafiken att berätta om tänkte jag denna dag berätta lite om livet i Vingåker. Håll tillgodo – och försök nu hålla tillbaka din avundsjuka om vårt spännande liv…

Vingåker den 6 januari:
Persson tittade in i går kväll under hans sedvanliga kvällsrunda. Jag beundrar verkligen människor som har tågan att ge sig ut på sena motionsrundor – året om…

Nåväl – Persson berättade om att han tidigare i dag – på Coop i Vingåker – hörde att det ryktades om att Apple, efter iMac. Ipad och iPhone nu tänker bredda sin verksamhet till nya områden.
Enligt vad fru Vidare antydde till tanterna i vid kön vid bröddisken – kommer Apple nu att erbjuda marknaden små vinterbonade hus som de tänker kalla – iGloo.

–  Och kan du tänka dig på min kvällsrunda passerade jag just Central Konditoriet och såg att där satt en stadig samling tanter. Och som du vet är jag en nyfiken fan – så jag gick in och frågade ”Mina damer, vad gör ni för kul här då denna januarikväll?”
– Vi har Fy-junta, sa fru Vidare, som verkade vara den som ledde sammankomsten.
– Vi snackar skit om om folk vi inte gillar”.
Jag måste erkänna att jag blev en smula överraskad av svaret, sa Persson, men berättade att han fann sig snabbt och frågade henne om ryktet om Apples iGloo.

–– Jo det stämmer, svarade hon. Min man, Inge Vidare, har på regerings uppdrag varit på Grönland för att se om det går att sälja arméns överskott på 400-tusen par långkalsonger av mod-44 till Inuiterna.

– MP och V har nämligen lagt fram en gemensam motion om att vi bara ska kriga på somrarna – av kostnads- och miljöskäl. Och absolut utan vinstintresse.
Dessutom sägs Margot Wallström ha träffat Putin och kommit överens om detta i ett avtal fram till 2022. Så Stefan Löfven sägs vara för…
Och Inge hörde där på Grönland att det skvallrades om denna nya Apple inriktning. Och det glunkades också om en första stugby i närheten av huvudstaden.
– Så ryktet stämmer Nuuk, avslutade hon.

– Nu går jag vidare. sa Persson, och lade till:
– Och äntligen är det vanlig vardag i morgon igen…

Annonser
Det här inlägget postades i alla, Buss- och kollektivtrafik, Bussföretag och busschaufförer, bussresearrangörer, Bussresor- och busstrafik, Busstidning, Bussturism, Bussturism och bussresenärer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s